Російські окупанти впродовж доби обстріляли 548 разів Запорізьку область: є поранені

Російські окупанти впродовж доби обстріляли 548 разів Запорізьку  область: є поранені

Російські війська протягом 10 червня, завдали 548 ударів по мирних населених пунктах Пологівського та Василівського районів Запорізької області, внаслідок поранено трьох громадян.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Протягом доби окупанти застосували 220 безпілотників, здійснили 22 обстріли з реактивних систем залпового вогню, 301 артилерійський обстріл та завдали п’ять авіаударів по 10 населених пунктах регіону.

Внаслідок обстрілів було зруйновано житлові будинки, гаражні приміщення та господарські споруди.

Під час авіабомбардування села Цвіткове Воздвижівської громади російськими військами постраждав один чоловік та дві жінки. Їх було госпіталізовано до медичного закладу.

За фактами скоєння воєнних злочинів російською армією слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, російські окупанти завдали удару керованою авіабомбою по житловому кварталу Костянтинівки на Донеччині, поранивши п'ятьох людей. Постраждали чоловік 65 років та жінки віком від 63 до 88 років, які отримали черепно-мозкові травми та множинні різані рани.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Миргородський район на Полтавщині, в результаті постраждала людина.

Головне