Російські окупанти вдарили по Краматорську: є руйнування та постраждалі

Російські окупанти вдарили по Краматорську: є руйнування та постраждалі

У результаті російського удару по Краматорську на Донеччині частково зруйновано багатоповерхові будинки, є постраждалі. На місці працюють рятувальники, поліція та медики, надаючи допомогу постраждалим.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Російські війська завдали чергового удару по Краматорську, що спричинило значні руйнування багатоповерхових будинків. Є постраждалі, точна кількість яких ще уточнюється. Рятувальна операція триває, залучено слідчо-оперативну групу, вибухотехніків та медиків.

На місці події парамедики надають допомогу постраждалим, а всі відповідальні служби працюють над ліквідацією наслідків. Поліція фіксує та документує пошкодження інфраструктури. Інформація щодо кількості постраждалих та масштабів руйнувань буде оновлюватись.

Нагадаємо, у Харкові рятувальники виявили тіло ще однієї жінки під завалами будинку, зруйнованого внаслідок російського обстрілу. Пошукові роботи ускладнювалися повітряними тривогами та аварійністю будівлі.

Як писали “Ми-Україна” раніше, після нічного обстрілу Запоріжжя російськими окупантами 48-річна жінка перебуває у вкрай важкому стані в реанімаційному відділенні однієї з лікарень міста. Лікарі діагностували у неї множинні травми.

Головне