Російські окупанти обстріляли 15 населених пунктів на Херсонщині: є поранені

Російські окупанти обстріляли 15 населених пунктів на Херсонщині: є поранені

На Херсонщині під ворожим вогнем та авіаударами опинилися 15 населених пунктів, зокрема Херсон. російські війська поцілили в об'єкти критичної та припортової інфраструктури, житлові квартали та газопроводи.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

Російські атаки 29 липня спричинили значні руйнування в 15 населених пунктах Херсонщини, включаючи Антонівку, Комишани, Чорнобаївку, Придніпровське, Кізомис, Білозерку, Велетенське, Ромашкове, Берислав, Львове, Тягинку, Новотягинку, Шляхове, Зміївку та Херсон.

Російські війська завдали ударів по об'єктах критичної та припортової інфраструктури, а також житлових кварталах. Було зруйновано багатоповерхівку та пошкоджено 24 приватні будинки, а також газопроводи.

Внаслідок цих атак постраждали вісім людей, які отримали поранення. 

Нагадаємо, що російські військові 29 липня вбили чотирьох жителів Донеччини, ще п'ятеро отримали поранення. серед загиблих троє в Торецьку і одна людина в Гродівці. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, зовнішньополітичне відомство Латвії готує передачу сотні безпілотних літальних апаратів для України. Кошти на їх придбання були зібрані завдяки благодійній ініціативі міністра закордонних справ Байби Браже, яка взяла участь у півмарафоні цієї весни.

Головне