Російські окупанти атакували Україну 35 ударними дронами — ППО збила 15

Російські окупанти атакували Україну 35 ударними дронами — ППО збила 15

Уночі російські окупанти атакували Україну 35 ударними безпілотниками типу "Shahed-136/131". Сили ППО знищили 15 дронів. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Ворожі зрони збивали в межах Миколаївської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської та Київської областей. 

Під час ворожої атаки на Київщині було чути вибухи - працювали сили ППО.

У Командуванні Повітряних сил уточнили, що росіяни запустили безпілотники з трьох напрямків: Приморсько-Ахтарськ, Курськ (рф) і Чауда (Крим), а також вдарили та двома зенітними керованими ракетами С-300 по Донеччині.

Нагадаємо, протягом минулої доби на фронті відбулося 70 бойових зіткнень. Російські війська намагалися наступати на восьми напрямках. Про це повідомили у Генштабі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 29 січня сукупні втрати армії рф у війні проти України збільшились ще на 960 бійців. Сили оборони України також знищили 10 танків, майже три десятки бойових броньованих машин, 31 артилерійську систему та понад 40 одиниць автомобільної техніки. 

Таким чином від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив понад 384,1 тис. військовослужбовців.

 

Головне