Російські обстріли завдали значних руйнувань на Херсонщині: є поранені

Російські обстріли завдали значних руйнувань на Херсонщині: є поранені

Російські окупанти здійснили обстріл населених пунктів Херсонщини. Внаслідок атаки пошкоджено житлові будинки, цивільні автомобілі та іншу інфраструктуру, є поранені.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

За добу населені пункти Херсонської міської територіальної громади зазнали вісім обстрілів з боку російських окупаційних військ. Під удар потрапили Херсон, Комишани, Садове та Антонівка. Обстрілами були пошкоджені дві багатоповерхівки, 12 приватних будинків, дві господарські споруди, будівля гуртожитку, а також п’ять цивільних автомобілів.

Внаслідок атак постраждали чотири людини. Серед них 65-річний чоловік з мінно-вибуховою травмою та пораненням грудної клітини, який перебуває в тяжкому стані. Інші постраждалі 41-річний чоловік та жінки віком 70 і 52 роки отримали контузію, вибухову та закриту черепно-мозкову травми, а також множинні уламкові поранення.

Двоє постраждалих були госпіталізовані, тоді як 52-річній жінці медична допомога була надана на місці події. 

Нагадаємо, минулої доби внаслідок російських обстрілів і авіаударів на Херсонщині загинула одна людина і дев'ять осіб отримали поранення.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Харківщині відбулась серія обстрілів, що призвела до численних пожеж, руйнувань і постраждалих. Внаслідок атак загинули дві жінки жінка, а також постраждали кілька осіб, у тому числі діти.

Головне