Російські обстріли на Донеччині: пошкоджено будівлі, евакуйовано 660 людей

Російські обстріли на Донеччині: пошкоджено будівлі, евакуйовано 660 людей

Російські окупанти упродовж доби завдали 15 ударів по населених пунктах Донеччини. Пошкоджено житлові будинки, інфраструктурні об'єкти, промислові будівлі. Є постраждалі.

Про це повідомляє голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За 26 липня ворог завдав численних ударів по цивільних об'єктах у Мар'їнській, Кураховській, Селидівській, Краматорській та Бахмутській громадах.

У Мар'їнській громаді під вогонь потрапили Максимільянівка, Катеринівка і Єлизаветівка. Курахове та Гостре зазнали обстрілів по приватному сектору. У Селидовому постраждали сім промислових будівель та інфраструктурний об'єкт, а Гродівка та Іванівка були обстріляні КАБами.

Краматорський район також зазнав руйнувань. У Лимані пошкоджено дві адмінбудівлі, будинки, крамницю та інфраструктурний об'єкт. У Костянтинівці, Предтечиному та Миколаївці пошкоджено 14 житлових будинків.

Бахмутський район також попав під пріцил ворога. У Часовоярській громаді пошкоджено сім приватних будинків та дві багатоповерхівки. У Торецьку поранено людину та пошкодженно будинок, а в Сіверську зруйновано будинок.

З лінії фронту евакуйовано 660 людей, у тому числі 71 дитину.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Донеччині за 26 липня російські війська поранили трьох мирних жителів Донеччини, двох у Костянтинівці та одного в Торецьку.

Головне