Російська армія зводить новий укріпрайон південніше Роботиного, - Федоров

Російська армія зводить новий укріпрайон південніше Роботиного, - Федоров

Окупаційне військо створило черговий укріпрайон на північ від поки що окупованого Токмака на Запоріжжі. Ворог звів укріплення з обох боків автодороги, яка йде до нещодавно визволеного Роботиного, розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Він додав, що росіяни продовжують укріплюватися та будувати лінію оборони не тільки там. Так, за його словами, на межу Донецької та Запорізької областей для побудови фортифікацій загарбники почали заганяти бетоновози.

"Відчуваючи постійний натиск Збройних сил України російська армія створює нові укріплення у тилу та навколо тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області", - пояснив Федоров.

Нагадаємо, раніше командувач оперативно-стратегічного угрупування військ “Таврія” Олександр Тарнавський заявляв, що ЗСУ продовжують неухильно просуватися до Токмака – міста на Запоріжжі, деокупація якого має стратегічне значення. Втім найбільший прорив, на його переконання, станеться вже після того, як українські бійці виб'ють звіти противника. Тарнавський підкреслив, що настання осінньо-зимового періоду з його несприятливими погодними умовами швидкість контрнаступу українських сил не сповільнить.

Як писав "Ми-Україна" раніше, перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк наголосив, що росія не завжди має спроможності реалізувати те, що озвучує. Це, за його словами, стосується як виробництва боєприпасів, так і оновленню техніки.

Головне