Російська армія обстріляла чотири райони Харківщини

Російська армія обстріляла чотири райони Харківщини

Минулої доби, 29 серпня, російські війська вели масовані обстріли населених пунктів Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області.

Про це  повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, вчора зранку у Куп'янську обстрілом були пошкоджені будівлі м'ясокомбінату. Загинув 45-річний охоронець. Також пошкоджено багатоквартирний будинок та приватне домоволодіння. Зазнав осколкового поранення 67-річний чоловік.

Також, зауважив Синєгубов, внаслідок удару дронами по селу Гур’їв Козачок Богодухівського району пошкоджено адмінбудівлю. О 16:00 внаслідок мінометного обстрілу села пошкоджено ангари та господарчі споруди фермерського господарства.

У селі Чернещина Ізюмського району внаслідок удару двома керованими авіабомбами пошкоджено корівник, сарай, автогараж та трактор МТЗ 80 агропідприємства.

У Дружелюбівці Ізюмського району внаслідок обстрілу зазнав поранення 55-річний чоловік та був госпіталізований у важкому стані.

Як зауважив очільник ОВА, піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій за добу обстежили 6 га території та знешкодили 66 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляли “Ми-Україна”, російська армія в ніч проти 30 серпня ракетами атакувала Київ. Внаслідок падіння уламків поранення отримали три людини, ще двоє – загинули. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.