Росіяни зранку вдарили по Херсону: троє постраждалих, є пошкодження

Росіяни зранку вдарили по Херсону: троє постраждалих, є пошкодження

Російська окупаційна армія обстріляла Херсон, через це постраждали три людини, також пошкоджені квартири. Про це повідомляє начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

"Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега атакувала житлові квартали у Дніпровському районі Херсона", - йдеться у повідомленні.

У 60-річного чоловіка діагностували вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію, різану рану лівої скроневої ділянки. Натомість жінка 54 років отримала вибухову травму та уламкове поранення правого передпліччя.  Наразі двоє постраждалих перебувають у лікарні. Їхній стан оцінюється як середньої тяжкості.

Нагадаємо, новий уряд Португалії на чолі з прем’єр-міністром Луїшем Монтенегру виступає за вступ України до Європейського Союзу. Про це повідомив новий міністр закордонних справ Португалії Паулу Ранхель.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерка закордонних справ Румунії Лумініца Одобеску заявила, що вона наголосила на критичній необхідності збереження непохитної підтримки євроатлантичного шляху України. Про це вона повідомила у Twitter (X).

Головне