Росіяни зранку атакували Балаклію на Харківщині: 13 постраждалих, серед них вагітна й діти

Росіяни зранку атакували Балаклію на Харківщині: 13 постраждалих, серед них вагітна й діти

Російський ворог вдарив по місту Балаклія Харківської області. Унаслідок чого постраждали 13 людей, серед них вагітна жінка та вісім дітей. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На момент ракетного удару у двох будинках знаходились 12 людей - чотири дорослих, з них - одна вагітна жінка, та вісім дітей віком від 2 до 17 років. 

Наразі всі постраждалі госпіталізовані до лікарні. У них - стан середньої важкості, в одної дитини - гостра реакція на стрес.

Ввечері 31 травня та вночі 1 червня війська рф атакували Україну ракетами та "шахедами": у Київській області працювала ППО, у Запоріжжі було чути вибухи, на Вінниччині виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури.

Загалом під атакою опинилися енергооб'єкти у п'яти областях.

Нагадаємо, під час повітряної атаки російських військ по Україні у ніч проти 1 червня Польща підіймала в повітря свої бойові літаки та авіацію союзників. Про це повідомило Оперативне командування збройних сил Польщі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство енергетики прогнозує зміни у графіках відключення електроенергії через нічну атаку рф 1 червня по енергетичній системі України. Про це повідомляє Міненерго.

Головне