Росіяни знову вкрили вогнем Мирноград на Донеччині: сталася пожежа (фото)

Росіяни знову вкрили вогнем Мирноград на Донеччині: сталася пожежа (фото)

Російські окупаційні війська двічі вдарили по Мирнограду на Донеччині - під час гасіння пожежі на ринку. Про це повідомила пресслужба ДСНС. 

Відомо, що внаслідок обстрілу сталася масштабна пожежа на території місцевого ринку. Після прибуття на місце рятувальники встановили, що горять понад 30 торгових павільйонів на площі 350 квадратних метрів.

Під час гасіння пожежі росіяни завдали повторного удару безпосередньо поблизу місця, де знаходилися рятувальники. Ніхто із співробітників не постраждав.

"Під час ліквідації пожежі ворог завдав повторного обстрілу в безпосередній близькості від місця пожежі. Через загрозу життю та здоров'ю рятувальників було прийнято рішення тимчасово припинити гасіння та повернутись до постійного місця дислокації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Конотопі після російського обстрілу повністю відсутній мобільний зв'язок та інтернет. У лікарні в комі перебуває двоє осіб.

Як повідомляли "Ми-Україна", внаслідок російського обстрілу села Костянтинопіль Великоновосілківської громади на Донеччині з Торнадо-С загинули двоє людей і ще двоє отримали поранення.

Головне