Росіяни знову посилили активність біля Покровська: від початку доби вже зафіксовано 21 зіткнення

Росіяни знову посилили активність біля Покровська: від початку доби вже зафіксовано 21 зіткнення

Противник зберігає найбільшу активність на Покровському напрямку, де протягом доби відбулися 21 зіткнення різної інтенсивності. Протягом 22 вересня на фронті в цілому відбулося 65 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Згідно зі зведенням Генштабу, на Покровському напрямку фіксуються зіткнення різної інтенсивності. Наразі тривають бої у шести локаціях в районах Новоторецька, Гродівки, Новогродівки та Маринівки. Авіація окупантів била протягом дня НАРами у бік Олександрополя.

Відзначається також активність російських сил на Курахівському напрямку, де ситуація залишається складною. Поблизу Гірника, Цукуриного та Желанного Другого відбито шість штурмів. Також тривають чотири боєзіткнення поблизу Костянтинівки та Гірника.

На Куп’янському напрямку росіяни протягом дня намагалися просунутися до українських позицій. П’ять атак ще тривають.

В інших регіонах, таких як Сумська та Чернігівська області, противник продовжує обстріли населених пунктів. Артилерійські удари були завдані по Брускам, Малушиному, Павлівці, Журавці, Великій Писарівці та Бояро-Лежачам, а під ударами авіації опинилися Есмань, Біловоди, Журавка, Бувалине та Яструбщина. 

Противник завдав десять авіаційних ударів по території Курської області, застосувавши 12 КАБів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, українські бійці за тиждень знищили понад вісім тисяч окупантів та 1,2 тисячі одиниць ворожої техніки.

Головне