росіяни знову поширюють фейки щодо "евакуації з Харкова"

росіяни знову поширюють фейки щодо

Через месенджер Signal росіяни поширюють фейкові новини про нібито "евакуацію" з Харкова через можливе оточення російськими окупантами. Про це повідомили в ДСНС України.

Інформацію нібито від ДСНС України щодо проведення "евакуації" з міста через ймовірне оточення російськими загарбниками розповсюджують через месенджер Signal.

Як наголосили в ДСНС, це – ворожий інформаційний вкид, спрямований на дестабілізацію ситуації в Україні. 

"росіяни знову поширюють фейки щодо так званої евакуації з Харкова. Через месенджер Signal розповсюджується інформація нібито від ДСНС України щодо проведення "евакуації" з міста через ймовірне оточення російськими загарбниками", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Грузія може зіткнутися з проблемами під час вступу до Євросоюзу через ухвалення скандального законопроекту про іноагентів. Про це повідомив верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у країн-членів НАТО є достатня кількість систем протиповітряної оборони, які можна надати Україні для захисту від російських атак. Про це повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Головне