Росіяни знову почали намагатися атакувати портову інфраструктуру, – Братчук

Росіяни знову почали намагатися атакувати портову інфраструктуру, – Братчук

Армія окупантів намагається активніше атакувати портову інфраструктуру, вони не змінюють тактики проте додають нові акценти. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

"По-перше, тактика терору незмінна. По-друге, дещо змінилися акценти – почали намагатися атакувати портову, припортову інфраструктуру і рекреації. Можливо, у них є певні "скрєпні синдроми", які повʼязані з початком літа – треба бити по колись курортних місцях. Але головне залишається – це терор, це удари намагання бити по суто цивільній інфраструктурі… Це і намагання вдарити по нашій економіці для того, щоб зменшити нашу обороноздатність", – зазначив речник Української добровольчої армії Південь.

Також, сьогодні, 6 червня, ворог атакував ПІвдень України. Ворог почав атакувати бази відпочинку в яких зараз ніхто не працює.

Нагадаємо, президенти України і Франції Володимир Зеленський та Еммануель Макрон підпишуть дві угоди щодо виділення Парижем 650 мільйонів євро з метою підтримки місцевих органів влади та критичної інфраструктури, зокрема енергетичної. Про це повідомляє французьке видання LeMonde.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів засідання робочої групи з питань безпілотних систем у ЗСУ. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

Головне