Росіяни знову накрили вогнем Херсон: постраждала лікарня

Росіяни знову накрили вогнем Херсон: постраждала лікарня

Російські окупаційні війська у вівторок, 9 січня, знову накрили вогнем Херсон. Внаслідок цього постраждала місцева лікарня.

Про це повідомила пресслужба Херсонської міської військової адміністрації в Telegram-каналі. Як зазначається, у місті пролунали вибухи - росіяни завдали кількох ударів з різних видів озброєння.

У МВА розповіли, що звуки вибухів було чутно з райзних районів Херсона.

Внаслідок ворожих ударів було пошкоджено, зокрема, будівлю медичного закладу. На щастя, обійшлося без поранених. На фотографіях, оприлюднених у міській військовій адміністрації, можна побачити вибиті вікна у палатах.

За словами очільника ОВА Олександра Прокудіна, за минулу добу, 8 січня, російські загарбники здійснили 41 обстріл регіону. Зокрема, вони випустили 182 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків та БпЛА. Вони поцілили в житлові квартали населених пунктів Херсонщини.

Нагадаємо, в операційній зоні, за яку відповідає ОК "Південь", спостерігається нарощування ворогом здійснення штурмових дій. Противник практично не використовує під час техніку, однак час від часу залучає авіацію, розповіла Наталя Гуменюк. Вона зазначила, що окупанти не припиняють щоденно бити по Херсону та області.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські загарбники у неділю, 7 січня, вчергове атакували населені пункти Куп'янського району Харківської області. У результаті загинув 50-річний чоловік, а ще двоє осіб отримали поранення, серед них - 17-річний юнак. Під ворожим обстрілом опинилося село Сенькове.

Головне