Росіяни знизили щоденну норму артилерійських снарядів в два рази - Євлаш

Росіяни знизили щоденну норму артилерійських снарядів в два рази - Євлаш

Росіяни знизили щоденну норму артилерійських снарядів в два рази. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на телеканалі "Ми-Україна" повідомив речник сухопутних військ Ілля Євлаш.

За словами начальника пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця", росіяни продовжують перекидати на передову свої резерви.

На Бахмутському напрямку окупанти намагаються прорватися в напрямку Часового Яру. Проте інтенсивність обстрілів з боку росіян суттєво знизилась.

"Ймовірно, це пов'язано з погодними умовами і досить несприятливою внутрішньою ситуацією в середині росії. Якщо раніше вони відстрілювали 60 тисяч боєприпасів на день, то зараз це в районі 30 тисяч", - зазначив Ілля Євлаш.

Нагадаємо, в операційній зоні ОСУВ Таврія противник здійснив 37 авіаударів, участі взяло в 55 військових зіткнень та випущено 666 артобстрілів. Водночас росіяни втратили майже 400 своїх солдат та 30 одиниць техніки.

Про це заявив генерал, командувач Сил оборони на Таврійському напрямку Олександр Тарнавський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, генерал-полковник, командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський здійснив візит до військових частин на Куп'янському напрямку та провів наради з командирами стосовно можливих сценаріїв дій противника та перерозподілу сил та засобів ЗСУ.

 

Головне