Росіяни знищили готель на Донеччині: з-під завалів дістали тіла двох осіб

Росіяни знищили готель на Донеччині: з-під завалів дістали тіла двох осіб

Російські загарбники здійснили авіаудар по селу Миколаївка в Краматорському районі на Донеччині. В результаті удару 7 вересня було влучено в будівлю готелю. Рятувальники знайшли під завалами тіла двох загиблих.

Про це інформує ДСНС.

Миколаївка розташована на східній околиці Слов'янська. Внаслідок авіаудару частково зруйновано чотириповерховий готель.

Під час пошуково-рятувальних робіт з-під завалів було вилучено тіла двох осіб. Рятувальники розібрали 101 тонну уламків. Роботи на місці завершено.

Це не перший випадок, коли росіяни цілять в готелі. Так 2 вересня окупанти обстріляли Запоріжжя.  Загарбники вгатили ракетою по готелю, у якому перебували люди. Внаслідок ворожої атаки загинула 38-річна жінка та її 8-річний син. Також постраждали чоловік загиблої та їхня 13-річна донька. Пізніше голова ОВА Іван Федоров показав, який нині вигляд має готель, знищений російською ракетою минулої ночі.

Нагадаємо, російські окупанти за 7 вересня здійснили 19 обстрілів населених пунктів Донеччини, внаслідок чого п’ять людей загинуло і 11 поранено. Пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру. З лінії фронту евакуйовано 1601 людину, у тому числі 215 дітей.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Києві в Голосіївському районі стався вибух, в результаті загинули дві людини. В КМВА пояснили, що стало причиною трагедії.

Головне