Росіяни значно зменшили кількість авіаударів по Часовому Яру - Полухін

Росіяни значно зменшили кількість авіаударів по Часовому Яру - Полухін

Російські збройні сили суттєво скоротили кількість авіаударів по Часовому Яру. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Андрій Полухін, прес-офіцер 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України.

Якщо кілька тижнів тому фіксувалося до 50 пусків керованих авіабомб (КАБ) на добу, то зараз ця цифра може не досягати й десяти.

Хоча авіаудари все ще становлять серйозну загрозу для українських військ, тенденція до зменшення їх інтенсивності спостерігалася ще до початку операції ЗСУ в Курській області.

Причини такого скорочення використання авіації противником поки що не визначені, але ця зміна тактики ворога є помітною та значущою для ситуації на даній ділянці фронту.

"На даний момент це дуже серйозна проблема для наших військ, але за останні кілька тижнів робота авіації зменшилася. Інтенсивність почала зменшуватися ще до операції на Курщині", - зазначив Андрій Полухін.

Нагадаємо, на Харківщині спостерігається значне скорочення використання росіянами керованих авіабомб (КАБ). Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Володимир Черняк, офіцер бригади "Рубіж" Національної гвардії України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, тримати пляжі закритими в Одесі п'ятий рік поспіль просто неможливо. Про це в ефірі "Ми-Україна" заявив речника ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

 

Головне