Росіяни зі "Смерчів" вгатили по Краматорську: постраждали пʼять осіб

Росіяни зі

Російське окупаційне військо атакувало Краматорськ на Донеччині, внаслідок чого постраждали четверо людей. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його даними, загарбники вдарили по інфраструктурному об'єкту.

"Другий ранок поспіль росіяни б'ють по Краматорську. Сьогодні - знову по інфраструктурному об'єкту. 

Наразі відомо про чотирьох поранених: 1 людина у важкому стані - її оперують, 2 отримали легкі поранення - їм надали необхідну медичну допомогу, ще 1 людина не потребує допомоги", - повідомив очільник Донеччини.

Однак згодом у Донецькій обласній прокуратурі уточнили, що кількість постраждалих складає п’ять осіб. Також у відомстві повідомили, що окупанти вгатили по Краматорську з РСЗВ "Смерч".

"11 серпня 2024 року, о 06:10,  війська рф атакували м. Краматорськ. Внаслідок влучання засобів ураження по житловій забудові та території підприємства дістали тілесні ушкодження щонайменше 5 містян. Трьох чоловіків 52, 59, 73 років, а також 42 і 56-річну жінок ушпиталено. У потерпілих діагностовано мінно-вибухові й черепно-мозкову травми, поранення тулубу і ніг. Їм надається медична допомога", - йдеться у повідомленні.

За фактом ворожих обстрілів Донецькою обласною прокуратурою розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо у ніч на 11 серпня атакувало Київщину ракетами та вбило чотирирічного хлопчика.

Головне