Росіяни збираються оснащувати ракети Х-32 касетним блоком, - ЦНС

Росіяни збираються оснащувати ракети Х-32 касетним блоком, - ЦНС

Російський військово-промисловий комплекс отримав наказ від Міноборони рф щодо модернізації ракет Х-32, шляхом оснащення їх касетними боєприпасами. Про це інформує Центр нацспротиву. 

У ЦНС наголосили, що мають у своєму розпорядженні беззаперечний доказ - документи Дубненський машинобудівний завод ім. Н. П. Федорова. На його потужностях агресор випускає ракети, які потім використовує для завдання ударів по Україні.
 
У ЦНС наголошують, що досі застосування таких боєприпасів під час ракетний обстрілів не фіксувались. 

"Проте закликаємо українців оперативно реагувати на тривогу, адже ворог нехтує міжнародним правом та готовий застосувати більш смертоносну зброю проти цивільного населення", - вказано у дописі. 

Нагадаємо, вранці 4 січня армія рф завдала ракетного удару по Кропивницькому. Ворог обрав за ціль енергетичну інфраструктуру міста, прильотом "пошкодило будівлі на кількох підприємствах, які належать місцевим енергетикам". Восьмеро осіб зазнало поранень, одна людина- загинула.

Як писав "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці рф вчергове атакували Мар'їнську громаду Донеччини. У Катеринівці в результаті артилерійського обстрілу одна людина загинула, ще одна - отримала поранення. 

Головне