Росіяни завдали ракетного удару по Дніпру

Росіяни завдали ракетного удару по Дніпру

Війська рф вранці, 2 грудня, здійснили ракетні удари по Дніпровському району міста Дніпро. Наразі немає даних про постраждалих чи загиблих.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

Важливо зауважити, що немає даних про загиблих чи постраждалих. Рятувальники в даний момент оглядають місце ракетних ударів для уточнення наслідків.

Вночі того ж дня, війська рф обстріляли Червоногригорівську громаду в Нікопольському районі за допомогою важкої артилерії.

Також варто відзначити, що в ніч на 2 грудня війська рф атакували Україну 11-ма ударними безпілотниками типу Shahed з мису Чауда (тимчасово окупований Крим) та керованою авіаційною ракетою з повітряного простору окупованої частини Запорізької області. В результаті бойової роботи протиповітряною обороною Сил оборони України знищено 10 ударних БпЛА.

Крім того, росіяни обстріляли лікарню у Херсоні. Окупанти відкрили вогонь по Дніпровському району приблизно о 1:00 ночі.

Херсонська ОВА повідомила, що внаслідок прямого попадання пошкоджено другий поверх будівлі, зруйновано стелю, а також вибито вікна і двері.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в італійській Болоньї приготувалися до обвалення однієї з двох падаючих веж висотою 47 метрів.

Головне