Росіяни залишили частину Херсона без електрики та води: деталі обстрілу

Росіяни залишили частину Херсона без електрики та води: деталі обстрілу

Обстріл Херсона зранку 31 грудня призвів до знеструмлення та зупинки водопостачання в оселях мешканців мікрорайону Корабел. Відомо про щонайменше сімох поранених, інформує керівник місцевої МВА Роман Мрочко.

Російські окупанти вели вогонь з території окупованого лівого берега області. 

Аварійні служби вже займаються поверненням світла і води в будинки херсонців.

"Наразі енергетики докладають максимум зусиль, аби якомога швидше відновити електропостачання у мікрорайоні. До завершення аварійних робіт вода до будинків подаватиметься за графіком: з 8.00 до 10.00 і з 17.00 до 19.00", - йдеться у повідомленні. 

Внаслідок "прильотів" по місту травмувань зазнали як мінімум п'ять осіб. Спочатку за допомогою медиків звернулись два чоловіки (52 і 55 років) та 71-річна жінка, їх госпіталізовано. Згодом стало відомо про ще до постраждалих чоловіків, у них діагностовано контузію. Обоє потерпілих потрапили під обстріл, перебуваючи в авто. Ще пізніше лікарі повідомили про звернення до них ще двох людей - чоловіків 48 і 71 років.

Нагадаємо, у ніч проти 31 грудня окупаційне військо рф масовано вдарило по українській території ударними дронами типу Shahed. Для повітряного нападу противник застосував 49 дронів, захисника неба ліквідували 21 ціль. У Повітряних силах наголосили, що цього разу ворог змінив акцент атаки, тому збивати "шахеди" було важче.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у селищі Борова Харківської області троє мирних мешканців загинули в результаті обстрілів з боку російських військ.

Головне