Росіяни заявили про атаку БПЛА на склади з боєприпасами у двох регіонах

Росіяни заявили про атаку БПЛА на склади з боєприпасами у двох регіонах

У двох російських регіонах - Тверській області та Краснодарському краї - були зафіксовані потужні вибухи та детонація боєприпасів внаслідок ймовірних атак безпілотників. Про це повідомляють російські ЗМІ.

У Тверській області безпілотники атакували 23-й військовий арсенал Головного ракетно-артилерійського управління міноборони росії поблизу міста Торопець.

Губернатор регіону Ігор Руденя підтвердив, що на південному заході області були збиті безпілотники. Місцеві жителі повідомляють про вибухи та публікують відео детонації боєприпасів.

Паралельно, у Краснодарському краї, в Тихорецькому районі, також зафіксовано атаку. За словами місцевих жителів, удару зазнав склад боєприпасів у селищі Кам'яний, де розташовані дві військові частини. Губернатор краю підтвердив інцидент, зазначивши, що через падіння уламків дрона виникла пожежа, яка спричинила детонацію вибухонебезпечних предметів. У селищі оголошено евакуацію мешканців прилеглих територій.

Російська влада повідомляє про збиття загалом 101 безпілотника в ході цих атак.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 20 вересня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 1440 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили понад 20 танків, 38 броньованих бойових машини, 58 артсистем та чотири РСЗВ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Кривий Ріг посеред ночі зазнав російського ракетного удару, ворог поцілив по житлових кварталах у центральній частині міста. Троє осіб серед яких дитина, загинули, розповів голова Ради оборони населеного пункту Олександр Вілкул

Головне