Росіяни заборонили в'їзд у 15-кілометрову зону поблизу Дніпра на Херсонщині - ЦНС

Росіяни заборонили в'їзд у 15-кілометрову зону поблизу Дніпра на Херсонщині - ЦНС

Окупанти заборонили в'їзд місцевим мешканцям до 15 кілометрової зони берега Дніпра на тимчасово окупованих територіях Херсонщини. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

В Центрі нацспротиву розповіли, що відповідний наказ опублікували від імені колаборанта Володимира Сальдо. Наказ вступить в дію вже з 1 серпня у Каховському районі, а починаючи з 1 вересня діятиме вздовж всього лівобережжя Херсонської області.

У ЦНС додали, що раніше ворог провів депортацію місцевих мешканців в більшості населених пунктів у визначеній зоні.

Згідно з указом, в'їзд дозволений лише у випадку спецдозволу окупантів.

"Відповідний наказ опублікували від імені владіміра сальдо, який виконує роль місцевого губернатора. Наказ вступає в дію з 1 серпня у Каховському районі, а з 1 вересня вздовж всього лівобережжя Херсонщини", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, окупанти здійснили обстріл по околицях Херсону, від влучання боєприпасу загорілось складське приміщення та сухостій. Про це повідомили в ДСНС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти обстріляли Куп’янський район Харківської області, внаслідок ворожого удару постраждала жінка. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Головне