Росіяни за добу вбили одного жителя Донеччини, ще 11 постраждали

Росіяни за добу вбили одного жителя Донеччини, ще 11 постраждали

Російські війська продовжують вбивати мирних жителів Донеччини. За добу внаслідок ворожої агресії у Костянтинівці загинув чоловік, ще шість людей отримали поранення. 

Про це повідомляє очільник Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

"За 29 серпня росіяни вбили 1 жителя Донеччини - у Костянтинівці. Ще 11 людей в області за добу дістали поранення", - йдеться у повідомленні.

У Часовому Яру внаслідок артилерійської атаки поранено двох мешканців, серед них дитина 2013 року народження.

Крім того, двоє поранених – в Українську, один – у Кураховому, пошкоджено дві приватних оселі.

У Покровську ворожий дрон пошкодив приватний будинок і цивільне авто. Слов’янськ окупанти обстріляли з РСЗВ "Смерч", пошкодили СТО.

За словами Філашкіна, загальна кількість жертв росіян на Донеччині (2707 загиблих, 5910 поранених) інформація подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що російські окупанти всю ніч обстрілювали населені пункти Харківської області. Внаслідок ворожих атак постраждали чотири людини.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупаційні війська завдали удару по Корабельному району Херсона, в результаті постраждала 69-літня жінка. 

Головне