Росіяни за добу вбили двох жителів Херсонщини, ще п'ятьох - поранили

Росіяни за добу вбили двох жителів Херсонщини, ще п'ятьох - поранили

Російські війська за минулу добу 20 вересня здійснили масовані обстріли населених пунктів Херсонського, Бериславського та Каховського районів. Обстріли велися з артилерії, мінометів, авіації та дронів.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Внаслідок обстрілів загинуло двоє мирних жителів: 74-річна жінка у Станіславі та 61-річна жінка у Львовому. 

Ще п'ятеро людей зазнали поранень. 59-річну жінку з Козацького госпіталізували з вибуховою травмою, а двоє чоловіків отримали уламкові поранення ніг після атаки дрона на Антонівку.

Множинні поранення різних частин тіла отримав 60-річний чоловік, коли російський дрон атакував його автомобіль у Дніпровському районі Херсона. Ще один містянин віком 49 років отримав мінно-вибухову травму й уламкове поранення ноги.

Обстріли пошкодили 33 об’єкти цивільної інфраструктури, зокрема 23 приватні будинки, два багатоповерхові будинки, шість автомобілів, автобус і сільськогосподарську техніку. 

11 керованих авіаційних бомб росіяни скинули на Іванівку, Понятівку, Микільське та Токарівку, обійшлося без постраждалих.

Дронами-камікадзе типу “FPV” армія рф атакувала Нововоронцовку та Томарине, пошкоджено приватний будинок і сільгосптехніку. З міномета противник бив по Садовому, пошкоджень зазнали два приватні будинки.

Дніпровський район потерпав і від артилерійських ударів, снарядами пошкоджено багатоповерховий та два приватні будинки.

Противник бив з артилерії по мікрорайонах “Північний” та “Таврійський”. Снарядами пошкоджено багатоповерхівку, два приватні будинки і три автомобілі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ввечері 20 вересня місто Дніпро зазнало ракетного удару з боку російських військ.

Головне