Росіяни за добу обстріляли 10 населених пунктів Донеччини: є поранені

Росіяни за добу обстріляли 10 населених пунктів Донеччини: є поранені

Протягом останньої доби російські війська обстріляли 10 населених пунктів на території Донеччини. Внаслідок цього постраждали два мирні жителі.

Інформацію про це надали представники поліції Донецької області.

Протягом доби поліцейські зафіксували 1608 ворожих обстрілів. Ворог здійснював атаки на житлові райони за допомогою авіації, ЗРК "С-300" та артилерії.

Обстріляні були міста Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Мирноград, Торецьк, Часів Яр, а також селища Гостре, Курахівка, Очеретине та село Костянтинопольське. Зафіксовано пошкодження 20 цивільних об’єктів, зокрема 13 житлових будинків, адміністративну будівлю, підприємство, склад, котельню, гараж та ЛЕП.

У Красногорівці російські вдарили авіабомбою, в результаті чого одна людина була поранена, приватний будинок отримав пошкодження.

У Очеретиному цивільна особа отримала поранення внаслідок артилерійського обстрілу, а також пошкоджено житловий будинок.

Мирноград був підданий атакам російських військ за допомогою чотирьох ракет із ЗРК "С-300". Постраждало два багатоквартирних будинки, підприємство, адміністративна будівля, котельня та склад. На щастя, люди не постраждали.

У Костянтинівці був здійснений удар з РСЗВ "Ураган". Пошкоджено вісім приватних будинків, гараж та господарська споруда, однак, за попередніми даними, постраждалих не було.

Також з артилерії окупанти обстрілювали Торецьк, де снаряди вразили приватний будинок.

Поліція та Служба безпеки України розпочали кримінальне провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Севастополі пролунали вибухи та спалахнула пожежа.

Головне