Росіяни за добу 411 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Росіяни за добу 411 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Протягом доби російські окупаційні війська завдали 411 ударів по семи населених пунктах Запорізької області. Про це повідомляє очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Відомо, що ворог здійснили шість авіаційних ударів по Лобковому, Роботиному, Малій Токмачці та Левадному. 251 БпЛА різної модифікації атакували Лобкове, Гуляйполе, Малинівку, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку та Левадне

Крім того, завдали пʼять ударів з реактивних систем залпового вогню по Лобковому, Роботиному та Левадному. 149 артобстрілів завдано по території Лобкового, Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного

"Надійшло 22 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали", - написав Федоров в своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що внаслідок ворожої атаки на обласний центр загинули троє людей, а 19 отримали поранення, серед яких 8-річна дівчинка. Такі дані оприлюднені в результаті атаки окупантів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська влаштували терор на Нікопольщині. Окупанти обстрілювали регіон протягом усього дня з "Градів" та "Ураганів".

Головне