Росіяни за добу 21 раз обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені

Росіяни за добу 21 раз обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені

Російські окупаційні війська 21 раз атакували населені пункти Донецької області протягом минулої доби, 11 жовтня. Унаслідок обстрілів загинули дві людини, а ще три отримали поранення.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

У Волноваському районі, у селі Богоявленка Вугледарської громади, дві людини загинули. Водночас чотири будинки зазнали пошкоджень.

За даними Філашкіна, Курахове в Покровському районі також зазнало обстрілів - пошкоджено три двоповерхових будинки.

"Краматорський район. У Пискунівці Миколаївської громади пошкоджено будинок і лінію електропередач. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 3три багатоповерхівки, дві приватні будинки, три адмінбудівлі і інфраструктурний об'єкт. У Плещіївці Іллінівської громади поранено людину", - йдеться у дописі.

У Сіверську Бахмутського району зафіксовані пошкодження двох будинків.

Крім того, У Часовоярській громаді одна людина отримала поранення, пошкоджені 11 приватних будинків, багатоповерхівка та промислова будівля.

За добу з небезпечних районів Донецької області було евакуйовано 293 людини, зокрема 68 дітей.

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч з 11 на 12 жовтня атакувало Україну 28 дронами-камікадзе та ракетами невстановленого типу. Більшість "шахедів" було збито.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Сили оборони у ніч проти 12 жовтня атакували склад паливно-мастильних матеріалів у тимчасово окупованих Ровеньках, що на Луганщині.

Головне