Росіяни за день лише на Куп’янському напрямку втратили понад 60 солдат: дані Генштабу

Росіяни за день лише на Куп’янському напрямку втратили понад 60 солдат: дані Генштабу

Російські окупанти втратили протягом 10 червня на Куп’янському напрямку 62 особи вбитими та пораненими, три танки і одну бойову броньовану машину. Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

"На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили вісім атак противника. Два боєзіткнення ще тривають. В районі Степової Новоселівки російська авіація завдала два удари шістьма КАБами. Станом на цей час, за попередніми даними, втрати окупантів на цьому напрямку склали: 62 особи вбитими та пораненими, знищено три танки, одна бойова броньована машина та автомобіль", - йдеться у зведенні Генштабу.

Водночас повідомляється, що найактивніший ворог на Покровському напрямку - від початку доби там зафіксовано 20 атак українських захисників біля Євгенівки, Новоолександрівки, Новопокровського, Карлівки, Яснобродівки та Уманського. Три з них досі тривають.

Також у Генштабі розповіли про ситуацію і на інших напрямках:

  • на Харківщині окупанти з Бєлгорода завдали двох ударів дванадцятьма НАРами по Терновому, а також тричі впродовж дня намагалися атакувати поблизу Вовчанська та Глибокого;
  • на Лиманському напрямку зафіксовано дев’ять штурмувальних спроб, жодна не була успішною - Сили оборони контролюють ситуацію;
  • на Сіверському напрямку окупанти чотири рази атакували українських захисників поблизу Спірного, Івано-Дар’ївки та Верхньокам’янки - всі атаки були безуспішні;
  • на Краматорському напрямку від початку доби окупаційні війська п’ять разів намагалися потіснити українські підрозділи із займаних позицій. Сили оборони відбили три штурми поблизу Кліщіївки та Андріївки, дві атаки біля Нового та Іванівського тривають.

 

Як повідомляли "Ми-Україна", у боях проти російських загарбників загинув Микола Коханівський, український громадсько-політичний діяч та голова Добровольчого руху ОУН.

Головне