Росіяни з мінометів обстріляли Вовчанськ: поранено двох людей, вони перебувають в лікарні

Росіяни з мінометів обстріляли Вовчанськ: поранено двох людей, вони перебувають в лікарні

Російське окупаційне військо вранці 19 лютого атакувало місто Вовчанськ у Харківській області. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Загарбники атакували місто близько 09:45. Зафіксовано влучання на територію цивільного підприємства. Пошкоджень зазнали будівля та автомобіль.

Також внаслідок атаки є постраждалі - це двоє чоловіків віком 37 та 36 років, які працювали охоронцями зруйнованого підприємства. Їх доставили до лікарні.

"За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За попередніми даними, збройні сили рф обстріляли місто з мінометів", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі наголосили, що вживають усіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими окупантами.

Як повідомляли "Ми-Україна", чергового російського агента виявили співробітники Служби безпеки України у Харкові. Чоловік надавав ворогу дані, які допомагали окупантам коригувати їхні повітряні удари по критичній інфраструктурі.

Головне