Росіяни з мінометів обстріляли Херсон: загинула жінка

Росіяни з мінометів обстріляли Херсон: загинула жінка

Російське окупаційне військо вгатило з мінометів по Херсону вночі 24 серпня. Внаслідок ворожої атаки загинула жінка, повідомили у Херсонській обласній прокуратурі.

"24 серпня 2024 року близько 02:50 російські військові здійснили мінометний обстріл Херсона. Травми, несумісні із життям, отримала 62-річна жінка, яка перебувала вдома", - йдеться у повідомленні.

За фактом ворожого обстрілу було розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаї війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Крім того, у суботу вранці ворог атакував Антонівку та поранив 63-річного місцевого жителя. Як зазначили у Херсонській ОВА, чоловік отримав вибухову травму.

"До лікарні звернувся житель Антонівки, який постраждав через російський обстріл. 

Через "прильот" ворожого снаряду поблизу будинку 63-річний чоловік дістав вибухову травму. Медики проводять дообстеження та надають йому необхідну допомогу", - зазначили у ХОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", росія за добу втратила в Україні ще більше тисячі своїх солдат. 23 серпня Сили оборони також знищили дев’ять російських танків, 42 артсистеми та понад 50 одиниць автотехніки.

Головне