Росіяни з "Градів" вгатили по Запорізькій області: загинув чоловік

Росіяни з

Російські окупанти вдень 19 лютого обстріляли з "Градів" Запорізьку область. Удар було завдано по селу Приморське Василівського району близько 12:00. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його даними, внаслідок російського обстрілу загинув 57-річний чоловік.

"Держава-зло продовжує воювати з мирним населенням. Рашистські нелюди сьогодні відібрали ще одне безневинне життя на запорізькій землі. Близько 12:00 окупанти обстріляли з Градів село Приморське Василівського району. Загинув 57-річний місцевий житель. Чийсь син, чоловік, батько", - зазначив Федоров.

Водночас він висловив співчуття рідним загиблого та запевнив, що за кожен обстріл росіяни будуть покарані.

"За кожний такий удар російські вбивці мають понести справедливе покарання. Так обов’язково буде. Не забудемо! Не пробачимо! Помстимося!" - наголосив очільник Запорізької ОВА.

Нагадаємо, вночі 19 лютого російські війська пішли у наступ на Запорізькому напрямку. Сили оборони розгромили ворога та змусили окупантів відступити. 

Як повідомляли "Ми-Україна", у тимчасово окупованому Мелітополі, що в Запорізькій області, російські війська демонстрували дітям бойовий гранатомет у спортивному комплексі. Внаслідок цього там пролунав вибух, є постраждалі.

Головне