Росіяни з безпілотника атакували велосипедиста на Херсонщині - чоловік загинув

Росіяни з безпілотника атакували велосипедиста на Херсонщині - чоловік загинув

Російські війська в четвер, 23 листопада, з безпілотника атакували велосипедиста в Херсонській області. Внаслідок удару чоловік загинув.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі.

За його словами, атака відбулась близько 11:30 23 листопада. Чоловік у момент того, коли окупанти скинули на нього вибухівку, рухався вулицею на своєму велосипеді. Він дістав поранення, які виявились несумісними з життям. Йому було 70 років.

Крім того, російська армія також завдала удару по селу Антонівка, що в Херсонській області. Про це повідомила пресслужба ОВА.

Як зазначається, через обстріл постраждала жінка віком 51 рік. Її вже привезли до лікарні з вибуховою травмою та пораненням стегна. Лікарі надали травмованій мешканці села необхідну допомогу.

В ОВА також розповіли, що за минулу добу, 22 листопада, противник здійснив 65 обстрілів, випустивши 287 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. Зокрема, по Херсону російська армія випустила 29 снарядів.

За минулу добу російські загарбники атакували житлові квартали населених пунктів області, території заводів, навчальний заклад, медичну установу та магазин в обласному центрі. Внаслідок обстрілів одна людина загинула, ще одна була травмована.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, армія рф здійснила обстріл по житлових кварталах Херсона із тимчасово окупованого лівого берега, що призвело до поранення 45-річного чоловіка. 

Головне