Росіяни з артилерії обстріляли Станіслав: є загиблі

Росіяни з артилерії обстріляли Станіслав: є загиблі

Російські окупаційні війська з артилерії обстріляли Станіслав в Херсонській області. Внаслідок удару загинули двоє людей.

Про це повідомив керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін 26 жовтня.

"На жаль, сьогодні російська армія забрала життя ще двох людей на Херсонщині.Близько другої години дня ворог з артилерії вдарив по Станіславу. Смертельні поранення дістали двоє чоловіків", – заявив він.

За його словами, обидва чоловіки загинули на місці події. Прокудін висловив співчуття рідним загиблих.

Армія російської федерація продовжує тероризувати жителів Херсону та області. Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський розповів, куди найчастіше цілять росіяни у Херсоні.

Варто зауважити, що минулої доби армія рф обстріляла 17 населених пунктів Херсонської області. Міська громада Херсонщини пережила 10 ворожих ударів.

Ворог гатив по Антонівці, Комишанах, Придніпровському, Садовому та самому обласному центру. У результаті атак пошкоджено п’ять приватних будинків, багатоповерхівку, господарчу споруду та авто.

Як писав "Ми-Україна" раніше, армія рф здійснила ракетний обстріл Дніпра, внаслідок чого частково зруйновано багатоповерховий будинок. Родину Юрія, що проживала на другому поверсі, накрило завалами - він розповів, де його дружина і син. 

Головне