Росіяни з 1 вересня запроваджують на ТОТ Херсонщини нові обмеження для місцевого населення

Росіяни з 1 вересня запроваджують на ТОТ Херсонщини нові обмеження для місцевого населення

Російські окупанти готуються запровадити з 1 вересня пропускний режим у Новокаховському районі Херсонщини, який перебуває під їхнім контролем. Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

"Пропускний режим з 1 вересня ворог запроваджує на тимчасово окупованих територіях Новокаховського району Херсонщини. Насамперед йдеться про Нову Каховку та  15-ти кілометрову зону. Прийом заявок на отримання необхідного папірця вже розпочали в російських окупаційних адміністраціях області.

А ось з початку наступного місяця ті, хто не отримали відповідного “документа”, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності і отримають штраф", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС наголосили, що таким чином окупанти проводять фільтраційні заходи на ТОТ, адже ті громадяни, які мають російський паспорт, не повинні мати такі перепустки.

Як повідомляли "Ми-Україна", росіяни вивезли з тимчасово окупованих територій України ще 1000 дітей до рф нібито на "оздоровлення". Дітей з Херсонщини повезли до Кабардино-Балкарії.

Головне