росіяни вже фактично добудували свою залізницю - від неї в них шалені переваги

росіяни вже фактично добудували свою залізницю - від неї в них шалені переваги

Завершення росіянами стратегічної залізниці створює для них значні логістичні переваги. Російські сили практично закінчили будівництво важливої залізничної лінії, це надає окупантам суттєві тактичні та стратегічні можливості. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

"Там технічні нюанси залишаються, в самій точці з'єднання, де сходиться з діючою залізницею Маріуполь-Волноваха-Донецьк. Там вже майже-майже все готово. Активно готується і Маріуполь до прийому, завозяться танкери з паливом. Між собою ми кажемо, що рахунок вже йде на години, навіть не на дні", - йдеться у повідомленні.

За його словами, в цифрах це приблизно -300 км скорочення автологістики, по часу скорочення - від доби до тижня, в залежності від кількості, яку будуть перевозити.

Нагадаємо, Україна є активним учасником низки міжнародних морських навчань, головною метою яких є вдосконалення навичок з виявлення та знешкодження мін у водному середовищі. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, тіло чоловіка виявили у одному з парків Одеси. За даними місцевої поліції, загиблим виявився 43-річний місцевий житель - чоловік помер внаслідок вибуху гранати.

Головне