Росіяни ввечері вгатили ракетами по середмістю Покровська: шестеро поранених

Росіяни ввечері вгатили ракетами по середмістю Покровська: шестеро поранених

Військовослужбовці рф здійснили ракетний удар по Покровську, що на Донеччині. У місті зафіксовані руйнування, є травмовані.

Як повідомили в Покровській МВА, окупанти близько 22:00 30 січня скерували ракети по центру населеного пункту. Під ударом опинились житлові будинки. 

"Внаслідок обстрілу пошкоджено п'ять багатоквартирних будинків, поранень зазнали шість місцевих мешканців", - йдеться у повідомленні. 

Для завдання ураження противник застосував дві ракети, попередньо  С-300 та "Іскандер".

"Внаслідок вибухів пошкоджено підприємство, де дістав поранення охоронець. Також зазнали травм п’ятеро чоловіків віком від 33 до 57 років", - розповіли в прокуратурі Донецької області. 

Усім потерпілих доставили до лікарні, медики діагностували у них множинні осколковими поранення. Один пацієнт  важкий. 

Лише з початку січня Покровська громада зазнали вже сім атак ворога. 

Як відомо, за даними Донецької ОВА минулої доби російська армія 13 разів відкривала вогонь по мирних містах та селах області. У Авдіївці внаслідок агресії ворога загинула людина, у Кураховому - руйнувань зазнали дві багатоповерхівки та дошкільний навчальний заклад, у Часовоярській громаді та Нью-Йорку - троє поранених та пошкоджено близько двох десятків будинків. 

Нагадаємо, росіяни 30 ввечері також атакували Харків. В результаті "прильотів" було травмовано четверо людей. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч з 30 на 31 січня російське окупаційне військо укотре атакувало України ударними безпілотниками типу Shahed. Також ворог уночі випустив три балістичні ракети "Іскандер-М". 

 

Головне