Росіяни ввечері атакували Харків: поранення отримали двоє осіб

Росіяни ввечері атакували Харків: поранення отримали двоє осіб

Ввечері, 11 жовтня, російська окупаційна армія атакувала місто Харків – є "приліт" по одному з районів на околиці міста.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram.

"Ворог знову бʼє по Харкову. Попередньо є «приліт» по одному з районів на околиці міста. Інформація щодо можливих постраждалих та руйнуваннях наразі збирається", - йдеться у дописі.

За попередніми даними, було влучання по приватному житловому будинку. Станом на вечір, 11 жовтня, було відомо про одного пораненого та пожежу на місці "прильоту".

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов уточнив, що внаслідок удару окупантів по м. Харків один чоловік отримав осколкові поранення. Також за допомогою звернулась жінка - гостра реакція на стрес.

"Наразі спеціалісти надають постраждалим всю необхідну допомогу", - додав він.

Нагадаємо, біля Авдіївки українські захисники відбили 18 атак росіян. Українська авіація завдала 12 ударів по районах скупчення ворога.

“Своєю чергою підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів, склад боєприпасів та радіолокаційну станцію противника”, - йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

В свою чергу росіяни протягом доби завдали одного ракетного та 36 авіаційних ударів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, росія модернізувала ударні дрони “Ланцет”.

Головне