Росіяни втратили за день п'ять човнів на південному напрямку, - Дмитро Плетенчук

Росіяни втратили за день п'ять човнів на південному напрямку, - Дмитро Плетенчук

На Південному напрямку російські загарбники втратили п'ять човнів за день. Про це повідомив речник Військово-Морських Сил Збройних Сил України капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук.

За словами Плетенчука, зазвичай такі втрати у ворога сягають 1 – 2 човни, але тут, мабуть, "щось пішло не так".

"Зазвичай 1-2. Щось “пішло не так” мабуть…", - зазначив речник ВМС ЗСУ у Facebook.

Нагадаємо, російські загарбники активно знищують історичний центр захопленого армією рф Маріуполя з метою будівництва там власних котеджних містечок. Як розповів радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко, під загрозою опинилися частини Приморського та Центрального районів. 

"Вони його (історичний центр - ред.) демонтують, будуть будувати там свої котеджні містечка – вже майже розпродані. Окрім того, земельні ділянки навіть маріупольців, на яких стоять будинки, враховуючи, що люди не переоформили право власності, будуть націоналізуватися, і будуть демонтуватися, переселятися люди – невідомо куди, але їхні будинки будуть переходити у власність так званої "ДНР", – зазначив він в ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія стала помітно менше накривати міста та села Харківської області з зенітних ракетних систем великої дальності С-300 та С-400. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов. 

Головне