Росіяни вранці вгатили по самісінькому центру Херсона: в МВА показали наслідки

Росіяни вранці вгатили по самісінькому центру Херсона: в МВА показали наслідки

Російські окупаційні сили вранці 31 травня завдали артилерійського удару по центральній частині міста Херсон. Вогонь загарбники вели з підконтрольного їм лівого берега.

Як розповів керівник Херсонської МВА Роман Мрочко, руйнувань зазнала цивільна та енергетична інфраструктура. Серед іншого, через обстріл зазнали пошкоджень лінії електропередач, що спричинило зупинку руху громадського транспорту.

Також був пошкоджений принаймні один автомобіль, вибиті шибки в навколишніх будинках, пошкоджені дерева. На цей момент не працюють світлофори на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Української.

На цю годину відомо про одну постраждалу. 

"До медиків за допомогою на цю годину звернулась одна постраждала. Жінка 1959 р.н. на момент ворожої атаки перебувала на вулиці", - зазначив Мрочко. 

Як відомо, російська армія у ніч з 30 на 31 травня вчинила черговий ракетно-авіаційний удар по мирних українських містах. Ворог випустив 10 засобів повітряного нападу, п'ять з них були ліквідовані завдяки силам і засобам системи протиповітряної оборони. Військовослужбовці рф скерували по Харкову та Києву п'ять ракет С-300/С-400 та крилату "Іскандер-К". 

Нагадаємо, в столиці внаслідок падіння уламків збитого ворожого засобу повітряного нападу зазнала шкоди цивільна інфраструктура. Вогнем пошкоджено автомийку, СТО та шість легковиків.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Харкові росіяни поцілили ракетами по п'ятиповерховому житловому будинку. У результаті - 23 травмованих цивільних осіб та четверо загиблих, тіло останнього загиблого виявили під завалами.

Головне