Росіяни вранці вдарили по житловому будинку на Сумщині: двоє загиблих

Росіяни вранці вдарили по житловому будинку на Сумщині: двоє загиблих

Армія рф вранці 20 лютого здійснила обстріл однієї з прикордонних з росією громад Сумської області. Внаслідок авіаційно-артилерійського удару є загиблі, повідомив очільник місцевої ОВА Ігор Кальченко.

Ворог о 5-ій ранку вдарив по Новослобідській громаді Конотопського району. Внаслідок атаки зайнявся житловий будинок.

Після ліквідації пожежі у будинку знайшли тіла двох загиблих. Наразі на місці триває розбір завалів та пошукові роботи.

"Бережіть себе та своїх рідних. Використовуйте захисні споруди. Про можливості евакуації можно дізнатись у керівників громад та старостатів", - зазначив Кальченко.

Минулої доби окупанти понад півсотні разів відкривали вогонь по прикордонню Сумщини, гатили з мінометів, гранатометів, ствольної та реактивної артилерії. Також ворог застосовував дрони, скидав з них ВОГи та гранати Ф-1. Попередньо, внаслідок обстрілів поранень зазнало четверо цивільних, всі - у Новослобідській громаді.

Нагадаємо, у ніч з 19 на 20 лютого росіяни знову атакували Україну ударним дронами. Всього за ніч окупанти випустили 23 баражуючі боєприпаси, українські сили ППО впорались з усіма засобами повітряного нападу. Окрім того, вночі агресор випустив також дві зенітні керовані ракети С-300/С-400 з Бєлгородської області та керовану авіаційну ракету Х-31 із ТОТ Запорізької області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, цієї ночі російські дрони вдарили по промисловому об'єкту у Кременчуцькому районі Полтавської області. Внаслідок атаки виникла пожежа, минулось без постраждалих.

Головне