Росіяни вранці вдарили по Олександрівці на Херсонщині: постраждала жінка

Росіяни вранці вдарили по Олександрівці на Херсонщині: постраждала жінка

Російське окупаційне військо атакувало Херсонщину вранці 9 червня. Загарбники вдарили по Олександрівці, внаслідок чого постраждала 53-річна жінка. Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.

"Сьогодні зранку армія рф вкрила вогнем Олександрівку, що у Станіславській громаді.  Внаслідок обстрілу постраждала 53-річна жінка. В неї діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію", - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що постраждалій надали допомогу на місці.

Водночас голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін показав, в яких умовах доводиться працювати медикам на Херсонщині. Зокрема він оприлюднив фото пошкодженого внаслідок атаки дрона автомобіля швидкої допомоги.

"На фото - авто швидкої допомоги, яке вчора ввечері постраждало від атаки російського дрона. Окупанти скинули вибухівку на бригаду медиків, які поспішали на виклик після обстрілу в Білозерській громаді. 

Вибухову травму отримав водій. Сьогодні до лікарні по допомогу звернулась і фельдшер медичної бригади. В потерпілої діагностували контузію", - зазначив Прокудін.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти продовж 8 червня здійснили вісім атак на Дніпропетровщину. Ворог атакував регіон за допомогою БПЛА та артилерії.

Головне