Росіяни впродовж доби 383 рази вдарили по Запорізькій області

Росіяни впродовж доби 383 рази вдарили по Запорізькій області

Російські окупаційні війська протягом минулої доби, 6 жовтня, здійснили 383 обстріли по 13 населених пунктах Запорізької області.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Збройні сили рф завдали дев'ять авіаударів по Новояковлівці, Кам'янському, Щербакам, Новодарівці, Полтавці та Левадному.

Крім того, 225 безпілотників різних типів атакували Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку.

За словами Федорова, ще вісім ударів з реактивних систем залпового вогню накрили Гуляйполе, Оріхів, Роботине, Малу Токмачку та Малинівку.

141 артилерійський обстріл був здійснений по території Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Преображенки та Левадного.

Загалом надійшло 10 повідомлень про пошкодження житлових будинків і об'єктів інфраструктури.

Варто зауважити, що протягом тижня російські окупанти застосували близько 20 ракет різних типів, понад 800 керованих авіаційних бомб і майже 400 ударних БпЛА.

Цієї ночі росія здійснила масштабну атаку на Україну з використанням ударних безпілотників та ракет. У Києві, Сумах та Харкові були чутні вибухи. У столиці спрацювала протиповітряна оборона.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в акваторії Чорного і Середземного морів уранці 7 жовтня фіксуються російські ракетоносії з крилатими ракетами типу "Калібр". Загальний залп до 44 ракет.

Головне