Росіяни вночі знову атакували низку міст України "шахедами": збити вдалося майже всі

Росіяни вночі знову атакували низку міст України

Захисники українського неба у ніч проти п'ятниці, 8 березня, знищили 33 з 37 "шахедів", якими росіяни атакували Україну. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Також окупанти атакували Україну двома ракетами Х-59 та однією ракетою С-300.

"У ніч на 8 березня 2024 року противник атакував південь та схід України, застосувавши одну зенітну керовану ракету С-300, дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 37 ударних БпЛА типу "Shahed" (район пусків безпілотників - Балаклава, Крим).

В результаті бойової роботи збито 33 "шахеди" у межах Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Миколаївської та Харківської областей", - йдеться у повідомленні.

У Повітряних силах додали, що над знищенням ворожих повітряних цілей працювали зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти близько 14:42 7 березня вдарили ракетою по Сумах. Внаслідок атаки постраждали 10 осіб, четверо з них звернулися за допомогою до медиків. У місті пошкоджено центральну міську клінічну лікарню, центр екстреної допомоги, центр крові та середню школу.

Головне