Росіяни вночі вдарили по залізниці на Харківщині: в УЗ показали наслідки

Росіяни вночі вдарили по залізниці на Харківщині: в УЗ показали наслідки

Російське окупаційне військо вночі 24 травня знову атакувало залізницю на Харківщині. Бив по залізничній інфраструктурі області противник і напередодні.

Як інформує "Укрзалізниця", нічними обстрілами було пошкоджено колії, один вагон електропоїзда та неробочі вантажні вагони.

На відміну від атаки 23 травня цього разу минулось без постраждалих чи загиблих. 

"Поїзди далекого та приміського сполучення курсують за графіком", - зазначили в УЗ. 

Як відомо, напередодні росіяни уразили одразу декілька об'єктів залізничної інфраструктури Харківської області. Внаслідок атак травмувань зазнали шестеро співробітників залізничного оператора. Обстріл не вплинув на курсування поїздів.

Нагадаємо, армія рф 23 травня посеред білого дня обстріляла Харків з С-300. Загарбники поцілили у місто дев'ять разів. В результаті масованої атаки загинуло сім людей, ще 21 - зазнали травмувань.

Окрім Харкова противник обстрілював також Люботин (10 постраждалих), с. Рідкодуб (один загиблий), с. Рясне (поранень зазнав хлопчик 11 років), Дергачі (вісім травмованих), селище Приколотне (поранено жінку), с. Кіндрашівка (один загиблих, двоє поранених).

Як писав "Ми-Україна" раніше, 23 травня стало відомо, що у лікарні померла 4-річна дівчинка, яка постраждала внаслідок російської атаки на Одесу наприкінці минулого місяця.

Головне