Росіяни вночі та зранку 14 разів обстріляли прикордонні території Сумщини

Росіяни вночі та зранку 14 разів обстріляли прикордонні території Сумщини

Окупанти не припиняють обстрілювати прикордоння та населені пункти Сумської області. За цю ніч та ранок зафіксовано 28 вибухів, повідомляє Сумська обласна військова адміністрація .

Обстрілів зазнали Сумська, Миколаївська, Хотінська, Білопільська, Глухівська, Шалигинська громади.

Росіяни атакували територію Сумщини з використанням ударних БпЛА типу “Герань-2”. Внаслідок цього травмовано одну цивільну особу, повідомили в ОВА.

Вночі сили ППО зафіксували пуски КАБів на чотири громади: Хотінську, Білопільську,Глухівську та Миколаївську. По Шалигинській - ворог бив з артилерії та мінометів .

В ніч на 4 жовтня у небі над Сумщиною наші зенітники знищили шість ворожих “Шахедів”,- повідомили у Telegram-каналі обласної військової адміністрації.

З прикордонних населених пунктів Сумщини, що обстрілюються ворожою авіацією, рятувальники продовжують евакуювати мирне населення. Зокрема, ДСНС надає допомогу людям похилого віку та маломобільним громадянам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мисник: В Сумській області змушені продовжувати екстрену евакуацію

Нагадаємо, що 3 жовтня Служба безпеки України затримала дезертира, який на замовлення російської розвідки коригував повітряні удари по Вінницькій та Сумській областях.Затриманий - 23-річний контрактник однієї з військових частин України, який у травні цього року самовільно залишив місце служби. Зловмисник фотографував військові об’єкти і відправляв їхні координати для звіту перед російським куратором.

Як писав “Ми-Україна” раніше, армія рф продовжує бити по Херсонщині. Минулої доби під ворожим вогнем опинилися 14 населених пунктів області. Є загиблий та поранені.

Головне