росіяни вночі обстріляли дві українські ГЕС - "Укргідроенерго"

росіяни вночі обстріляли дві українські ГЕС -

Російські загарбники атакували дві українські гідроелектростанції в ніч на 1 червня, наслідки обстріли ліквідовують. Про це повідомили в "Укргідроенерго".

В компанії повідомили про влучання в інфраструктуру поруч зі станціями, які призвели до критичних пошкоджень обладнання. Зараз над ліквідацією наслідків працюють гідроенергетики.

Загалом ворог обстріляв енергетичні обʼєкти в пʼяти регіонах України. А з початку повномасштабного вторгнення росіяни випустили понад 110 ракет по всім ГЕС та ГАЕС "Укргідроенерго".

Проте відомо, що у Запоріжжі зранку 1 червня перекрили рух через дамбу Дніпровської ГЕС. Ця станція була атакована росіянами у березні 2024 року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 31 травня приїхав у Стокгольм (Швеція) для участі у третьому саміті Україна – Північна Європа. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Одещині понад 12 годин шукали дворічного хлопчика Івана. Як повідомили у Національній поліції України, дитина зникла напередодні ввечері у селі Борисівка Білгород-Дністровського району. Хлопчик пішов з дому з домашнім собакою Хаті.

Головне