Росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину: п’ятеро постраждалих

Росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину: п’ятеро постраждалих

Окупаційні війська російської федерації в ніч на 20 березня атакували Дніпропетровщину, що призвело до травмування п'ятьох людей.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram.

"Вночі гучно було у Синельниківському районі. Від ворожої атаки, попередньо, постраждали п'ятеро людей. З-поміж них ціла родина, будинок якої потрощили окупанти", - зазначив він.

Лисак додав, що брат із сестрою у віці 12 та 19 років та 57-річний батько перебувають у стані середньої тяжкості. Серйозні травми отримала 47-річна жінка, яка перебуває у стані "важкому". Усі четверо знаходяться у лікарні.

На зазначеній території пошкоджені житлові будівлі. Додаткова інформація знаходиться у процесі уточнення.

Крім того, за добу росіяни обстріляли 18 населених пунктів Херсонщини, є загиблий та поранені.

В області пошкоджені дві багатоповерхівки та вісім приватних будинків. Також були зафіксовані влучання в адміністративну будівлю, дошкільний навчальний заклад, припортову інфраструктуру та автомобіль. Внаслідок обстрілів рф одна людина загинула і ще п'ять дістали поранення.

Нагадаємо, росія продовжує нести втрати у війні проти України - лише за останню добу Сили оборони знищили 700 ворогів, дев'ять танків та 16 артилерійських систем. За час повномасштабного вторгнення в Україну втрати рф складають близько 433 090 солдатів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, безпілотники минулої ночі атакували російське місто Енгельс Саратовської області. У Енгельсі розташований військовий аеродром, на якому розміщена російська стратегічна авіація.

Головне