Росіяни вночі масовано обстріляли залізничну інфраструктуру, - Укрзалізниця

Росіяни вночі масовано обстріляли залізничну інфраструктуру, - Укрзалізниця

Російські окупаційні війська в ніч на 3 вересня завдали удару по інфраструктурі та рухомому складу "Укрзалізниці" в Сумській та Дніпропетровській областях.

Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

Згідно з інформацією, атакам піддалися об'єкти інфраструктури та рухомий склад у цих регіонах. На щастя, постраждалих не було.

Однак, ввечері 2 вересня, в Покровську під ворожим артилерійським обстрілом постраждав будинок працівника "Укрзалізниці" - машиніста локомотивного депо. Саме з цього міста зараз організовують евакуацію мирних мешканців і продовжують працювати під постійними ворожими атаками.

Пресслужба також повідомила, що залізничник і його дружина, яка є членом профспілки, отримали поранення і були доставлені до лікарні.

В "Укрзалізниці" додали, що жодного пасажирського рейсу не було скасовано.

Нагадаємо, російські загарбники ввечері 2 вересня атакували Запоріжжя. Окупанти вгатили ракетою по готелю, у якому перебували люди. Внаслідок ворожої атаки загинула 38-річна жінка та її 8-річний син. Також постраждали чоловік загиблої та їхня 13-річна донька. 

На ранок Іван Федоров показав, який нині вигляд має готель, знищений російською ракетою минулої ночі.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Києві нейтралізували агентурну мережу елітного підрозділу фсб рф, якою керував колишній "регіонал".

Головне